Chez Maxim, waar uw hond zich op en top thuis voelt

Chez Maxim is een luxe viersterrenhotel (gekeurd door SAVAB) voor honden in de landelijke omgeving van Westerlo, de parel der Kempen. Zoals een chambre d’hôte is ons hotel eerder klein, maar met volop ruimte voor uw hond. Wij kiezen ervoor om maar een beperkt aantal honden op te nemen, zodat elke hond de aandacht krijgt die past bij zijn of haar karakter.

 

In de huiselijke sfeer van ons pension komen wij tegemoet aan de wensen van iedere hond. Sommige, vooral jonge honden houden van veel actie en zij kunnen zich bij Chez Maxim de hele dag amuseren op de ruime speelweiden. En honden die het liever wat rustiger aan doen, kunnen op elk gewenst moment naar hun mandje terug.

 

Wij nemen enkel honden op die in orde zijn met hun jaarlijkse inentingen. Vlooien- en tekenpreventie doen we hier ter plaatse met uw eigen (wel bij apotheker of dierenarts aangekocht) of ons product. Neem ook uw eigen voeding en medicatie mee en natuurlijk ook de favoriete deken, fleece of pels van uw viervoeter. Want wij willen niets liever dan dat uw hond zich amuseert en thuis voelt.

 

Het is een deel van de opvoeding van uw hond dat hij zich al als pup in een roedel leert te gedragen om de hondentaal te begrijpen. Want dat facet in zijn leven kan geen enkel mens (ook geen gediplomeerde) hem aanleren. Het is dus van groot belang dat u uw pup vanaf het begin leert om van u gescheiden te worden en de hondentaal te leren in een roedel honden.

 

In ons gediplomeerde hondenkapsalon voor alle rassen kunt u met uw hond op afspraak terecht voor een complete vachtverzorging. Scheren, knippen, trimmen, ontklitten, ontwollen , wassen en drogen, nagels knippen en nazicht van de oren, uw trouwe vriend wordt van top tot teen verzorgd!

 

Kom gerust eens langs tijdens onze openingsuren (uitgezonderd zon- en feestdagen) zonder van tevoren een afspraak te hoeven maken!

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Zon- en feestdagen van 18u00 tot 19u00

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Chez Maxim Hondenhotel

http://youtu.be/DzHoOmXKK3M

Bij ons voelt uw viervoeter zich direct thuis.

Bij ons is de prioriteit dat uw hond zich goed voelt en amuseert.

Wij letten vooral op het karakter en de gemoedstoestand van uw hond.